A fost o ambianță plăcută, cel puțin pentru membrii clubului nostru, dacă doriți să vizionați un video, am urcat pe YouTube filmul cu Expofauna realizat de noi.
Noi am participat cu sportivitate la competiție, fiindcă avem crescători valoroși, care au meritat să fie recompensați.
Acesta este linkul www.youtube.com/watch?v=e8h29MkjyXA
Buna!Seymo .Rasa este angpo-nubian,conceputa de Anglia.Cele mai deosebite exemplare se gasesc in Anglia si in Olanda.Au si nemtii si austrecii dar,ele sint importate din cele 2 tari.Deasemeni Canada si Australia au exemplare exceptionale.
Laptele este intre 3-4kg.,dar este deosebit de celelalte rase.Pretul este 300-500 euro iedul la 2 luni.
Salut,te rog trimite-mi nr. de telefon,vreau sa te rog sa-mi aduci ceva din Anglia.As dori sa cumpar o remorcaModel P8 5H/R(simple axe)LivestoK TRAILERS ,ptru.transp.oi si capre.
Cit ar costa una noua ,dar una second buna? Cu respect Calancea!
TIRGURI LA BEIUS---2012
tirgurile se organizeaza in piata : OBOR" din beius spre localitatea NIMAESTI in datele:
----------- 8 APRILIE
-----------20 MAI
-----------17 IUNIE
-----------15 IULIE
-----------19 AUGUST
-----------16 SEPT
-----------21 OCTOMBRIE
-----------18 NOIEMBRIE
Rețeta mea de iepure cu mere și smochine
*****************************************
Iepurele trebuie să fie măcar de 2-3 kg, dacă nu mai mare...
prima mișcare e că iepurele rămîne întreg, nu se porționează.
Se crestează cât mai adânc pe spate, pe picioare, pentru a face loc condimentelor să pătrundă.
Se dă cu sare mare și piper pe toate fețele, apoi cu cimbru cât mai mult, și pe interior.Ficatul rămâne la locul lui.
Se umple în interior cu ciuperci, măsline verzi fără sâmbure, smochine și mere tăiate bucățele.
După ce l-ați umplut se coase abdomenul cu ață de relon. Când mai e puțin de cusut, se toarnă în interior vin alb, aligote, fetească sau ce aveți, de obicei nobil să fie.
Se așează în tavă cu spatele în sus, ca să stea frumos, se taie puțin pe la picioare și se așează forțat, nu înainte de ai pune o mandarină sau o portocală în gură.
Mandarina se fixează cu 2 sau 3 scobitori pe sub mandibulă.
După ce a fost așezat în tavă, se împănează cu slăninuță, cu usturoi, cu măsline.
Deasupra se pun cîteva felii de gogoșari.
În tavă se mai pun ciuperci, smochine, și merele (8-10 mere întregi) - dar merele mai la urmă că altfel se înmoaie, dacă stau la cuptor cît stă iepurele.
Tava se umple cu vin alb nobil, sau cu vinul casei.
Nu se pune apă, că nu-i place iepurașului !
La fiecare 15 minute se stropește cu vin din tavă pe iepure.
După o oră jumate la cuptor e gata.
Se servește alături de un vin roșu și castraveciori !
Cu prietenii neapărat...numai ei știu de ce.
Multumesc,Semi ptru.vizita paginei mele,ocazie cu care i-ti doresc un an nou fericit si multe inpliniri in viata.
Iezii vor aparea pe la sfirsitul lui februar.
O2 - 04 Decembrie 2011
Expozitia Judeteana de Pasari de Rasa si Porumbei "Fauna Baniei " Craiova
Centrul Expozitional Transfrontalier , Str. Calea Severinului nr. 23 vis-a-vis de Baumax.
Va asteptam!
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Noi am participat cu sportivitate la competiție, fiindcă avem crescători valoroși, care au meritat să fie recompensați.
Acesta este linkul www.youtube.com/watch?v=e8h29MkjyXA
Laptele este intre 3-4kg.,dar este deosebit de celelalte rase.Pretul este 300-500 euro iedul la 2 luni.
Cit ar costa una noua ,dar una second buna? Cu respect Calancea!
tirgurile se organizeaza in piata : OBOR" din beius spre localitatea NIMAESTI in datele:
----------- 8 APRILIE
-----------20 MAI
-----------17 IUNIE
-----------15 IULIE
-----------19 AUGUST
-----------16 SEPT
-----------21 OCTOMBRIE
-----------18 NOIEMBRIE
va asteptam cu drag
*****************************************
Iepurele trebuie să fie măcar de 2-3 kg, dacă nu mai mare...
prima mișcare e că iepurele rămîne întreg, nu se porționează.
Se crestează cât mai adânc pe spate, pe picioare, pentru a face loc condimentelor să pătrundă.
Se dă cu sare mare și piper pe toate fețele, apoi cu cimbru cât mai mult, și pe interior.Ficatul rămâne la locul lui.
Se umple în interior cu ciuperci, măsline verzi fără sâmbure, smochine și mere tăiate bucățele.
După ce l-ați umplut se coase abdomenul cu ață de relon. Când mai e puțin de cusut, se toarnă în interior vin alb, aligote, fetească sau ce aveți, de obicei nobil să fie.
Se așează în tavă cu spatele în sus, ca să stea frumos, se taie puțin pe la picioare și se așează forțat, nu înainte de ai pune o mandarină sau o portocală în gură.
Mandarina se fixează cu 2 sau 3 scobitori pe sub mandibulă.
După ce a fost așezat în tavă, se împănează cu slăninuță, cu usturoi, cu măsline.
Deasupra se pun cîteva felii de gogoșari.
În tavă se mai pun ciuperci, smochine, și merele (8-10 mere întregi) - dar merele mai la urmă că altfel se înmoaie, dacă stau la cuptor cît stă iepurele.
Tava se umple cu vin alb nobil, sau cu vinul casei.
Nu se pune apă, că nu-i place iepurașului !
La fiecare 15 minute se stropește cu vin din tavă pe iepure.
După o oră jumate la cuptor e gata.
Se servește alături de un vin roșu și castraveciori !
Cu prietenii neapărat...numai ei știu de ce.
La mulți ani !
Iezii vor aparea pe la sfirsitul lui februar.
Expozitia Judeteana de Pasari de Rasa si Porumbei "Fauna Baniei " Craiova
Centrul Expozitional Transfrontalier , Str. Calea Severinului nr. 23 vis-a-vis de Baumax.
Va asteptam!